0418-661283

Ons verhaal

Toscane verkennen op 2 wielen? Heerlijke wijnroutes in de Bourgogne? Het bijzondere Zweden ontdekken? Waar je ook gaat, de Juijn Fietslijn hijst je snel en goedkoop in het zadel. Of je nu kiest voor onze pendeldienst die je naar de mooiste fietsplekken van Europa brengt op zoek bent naar het comfort van een volledig verzorgde fietsreis: je vindt het op Fietslijn.nl.

Aan boord van onze comfortabele bussen maak je kennis met reisgenoten waar je jouw fietservaringen mee deelt. Want waar jij de Alpen door fietst gaan je buurman en buurvrouw de Cote d’Azur af. Zeg het maar: waar wil jij er uit? Bekijk onze pendelroutes of boek een scherpe all-in fietsbusvakantie. De Fietslijn, het startpunt van jouw fietsavontuur!

De voordelen van Fietslijn:

Een comfortabel, goedkoop en zorgeloos begin van je fietsavontuur: 13 comfortabele en betaalbare fietsbus-pendelroutes langs de mooiste fietsgebieden en hoogtepunten in Europa.

Op reis met andere fietsliefhebbers waarmee je ervaringen deelt en ideeën uitwisselt.

Ideaal voor de fietsfanaat die zijn of haar eigen plan wil trekken en louter een comfortabele pendeldienst wil met TopClass-touringcar en fietstrailer voor alle type fietsen.

Loading...